• Doprava zdarma Zásilkovnou při objednávce nad 1400 Kč

Ravensburger 3D Puzzle: La Tour Eiffel Disney Night Edition (216pcs)

Hlídání dostupnosti

Tento produkt je vyprodán a dostupnost není známa. Zanech nám svůj e-mail a my se ozveme, jakmile produkt naskladníme, nebo se objeví u některého z našich dodavatelů.
Odesláním formuláře si uložíme osobní údaj - e-mailovou adresu jen pro tento účel hlídání dostupnosti, a to do doby, než se zboží naskladní. Obecné zásady pro zpracování osobních údajů nalezneš zde.

Popis produktu

Eiffelova věž ve speciální Noční edici! Barevně svítící stavba od mistra ve výrobě puzzle RAVENSBURGER, která se díky LED světlu ve tmě rozzáří, a navíc mění barvy - to je něco, co Vás doopravdy uchvátí. Noční Eiffelova věž je skvělým dárkem i nevšedním kouskem v 3D rozměru. Speciální ohebné dílky, které díky technologii EASYCLICK přesně zapadnou na své místo, umožňují postavit fascinující model slavné Eiffelovky. Dílky vyrobeny z pevného plastu zaručí vynikající stabilitu, a celá stavba drží bez nutnosti lepení. Díky originálním doplňkovým dílkům budou vaši stavbu všichni obdivovat. Balení obsahuje: 216 očíslovaných dílků puzzle + 9 dílů příslušenství + světelný modul, včetně LED + návod. Pro provoz výrobku jsou nuté baterie 3x AAA (nejsou součástí výrobku).

Parametry produktu

Katalog. číslo 75866 Záruka 2 roky
Motiv Disney Mickey Mouse

Varianty - jazykové verze u her


Někteří dodavatelé nám zasílají hry v různých verzích, které se mohou lišit jazykem tištěného obalu. U konkurence je běžnou praxí, že odlišné verze neoznačují a zasílají je jako české, anglické, nebo zcela bez označení jazyka - u nás máš možnost volby a nenastane tak nepříjemné překvapení při rozbalování zásilky.

Pokud není uvedeno u varianty jinak, má hra stejný jazyk (dabing a titulky), jako v české, případně anglické verzi.

Nalezené kategorie


Nalezené produkty