• Doprava zdarma Zásilkovnou při objednávce nad 1400 Kč

Bandai Tamagotchi Original - Comic Strip

Hlídání dostupnosti

Tento produkt je vyprodán a dostupnost není známa. Zanech nám svůj e-mail a my se ozveme, jakmile produkt naskladníme, nebo se objeví u některého z našich dodavatelů.
Odesláním formuláře si uložíme osobní údaj - e-mailovou adresu jen pro tento účel hlídání dostupnosti, a to do doby, než se zboží naskladní. Obecné zásady pro zpracování osobních údajů nalezneš zde.

Popis produktu

Produkt je funkční, zapnutý. 

Váš digitální mazlíček vyžaduje vaši péči: je potřeba ho nakrmit, uklidit po něm, spláchnout, když si dojde na záchod, starat se o něj, a dokonce ho čas od času trochu vychovávat, když vás obtěžuje, aniž by cokoliv doopravdy potřeboval.

V originálním provedení, které si starší generace mohou pamatovat již z devadesátých let, se snoubí jednoduchost a roztomilost typická pro japonské hračky. Fialovo-růžové vajíčko s malým displejem a třemi tlačítky nabízí dlouhé hodiny zábavy a také jeden dlouhodobý úkol: provést svého virtuálního svěřence mládím a dospíváním, udržet ho při životě a ve zdraví.

Podle toho, jak se o vajíčko a z něj vylíhnuté mládě budete starat, se rozhodne, v jaký ze sedmi charakterů vaše Tamagoči nakonec dospěje.

Tamagotchi je přibližně 5 cm vysoké a 4 cm široké.

Parametry produktu

Katalog. číslo 77155 Záruka 2 roky
Žánr Dětské, Simulátory

Varianty - jazykové verze u her


Někteří dodavatelé nám zasílají hry v různých verzích, které se mohou lišit jazykem tištěného obalu. U konkurence je běžnou praxí, že odlišné verze neoznačují a zasílají je jako české, anglické, nebo zcela bez označení jazyka - u nás máš možnost volby a nenastane tak nepříjemné překvapení při rozbalování zásilky.

Pokud není uvedeno u varianty jinak, má hra stejný jazyk (dabing a titulky), jako v české, případně anglické verzi.

Nalezené kategorie


Nalezené produkty